MTZ-klíma beszerelés


A magyar mezőgazdaság leggyakoribb erőgépe az MTZ traktor különböző típusai. A mezőgazdasági munka sose tartozott a könnyen végezhetők közé, az Mtz traktor viszont klíma nélküli kabinjával a nyári munkavégzést még nehezebbé tette.

Cégünk elsők között mérte fel ennek az igényét és kezdte meg ezen erőgépek klimatizálását.

Ezen több éves tapasztalatot szeretnénk az Ön figyelmébe is ajánlani.

A beszerelést általában a vevő telephelyére kiszállva végezzük el, jól felszerelt szervizautónkkal és felkészült szakember gárdánkkal.

A gépet mindig beüzemelve a szükséges dokumentumokat biztosítva adjuk át. Minden beépítésünkre 1 év garanciát vállalunk.StyleCapture_2016-03-05_07-49-42_540

 

A beépített klíma nem igényel több karbantartást mint egy hagyományos klíma, azonban a mezőgazdasági munkákkal járó intenzív por miatt szükséges a klíma kondenzátor és elpárologtató egység sűrített levegővel való tisztítása. A tiszta hűtő mindig segíti a klíma hatásfokát. Az ékszíjak feszességét minden munka megkezdése előtt ellenőrizzük, mivel annak csúszása  a kompresszor melegedéséhez és tönkrementéhez vezethet.

Sose feledkezzen meg az évente elvégezendő klíma fertőtlenítésről. Annak elmaradása megbetegedéshez is vezethet! Természetesen cégünk ezt is a legmodernebb – ózon- technológiával végzi.

 

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette figyelmét, vagy további kérdésekre szeretne választ kapni a kapcsolat menü alatti telefonszámon szívesen állunk rendelkezésére.